Dr. Fehér Endre ügyvéd úr ajánlása

Ajánlás

A Bukor László mérnök úr által vezetett Investline Kft-vel egy korábbi munkájuk kapcsán találkoztam amikor is az ügyvédi irodánk szomszédságában újítottak fel egy lakóingatlant Budapest belvárosában. A felújításra kerülő lakás rendkívül leromlott állapotban volt és az elrendezése is kedvezőtlen volt, ezért olyan mélyreható munkára volt szükség, amely komoly szakmai tudást, felkészültséget és tapasztalatot igényelt egy jól összehangolt és összeszokott csapattól. Akarva-akratlanul szemtanúja voltam a felújításnak és a kivitelezés minősége és a munkások hozzáállása miatt nem volt kétséges számomra, hogy ha ilyen munkára lesz szükségem, az Investline Kft.-t fogom megbízni a kivitelezéssel.

Úgy gondolom, hogy a mellékelt képek magukért beszélnek. Avittos konyhából és mosdókból nívós, korszerű étkezőt és vizes blokkokat alakítottak ki alig két hónap alatt. A felújítás során falakat helyeztek át és vezetékeket cseréltek ki.  Az építési anyagok beszerzésében a cég vezetője hathatós segítségemre volt, rendkívül nívós anyagokat szerzett be kapcsolatai révén a bolti árnál kedvezőbb áron.

A felújítás során Bukor úr folyamatos kapcsolatban volt velem, mint megrendelővel. Mindig elérhető volt és készséges. Kéréseimet és elképzeléseimet konstruktívan fogadta és azon volt, hogy az a lehető legjobb módon valósuljon meg. Sok hasznos tanácsot adott, de tiszteletben tartotta, ha másképpen döntöttem az adott kérdésben. Partner volt abban, hogy ne az egyszerű és gyors, hanem a bonyolultabb és igényesebb megoldás valósuljon meg.

A fentiek alapján jó szívvel ajánlom a Bukor László mérnök úr vezetése alatt álló Investline Kft. bármilyen lakóingatlan építésére vagy felújítására, mert a meggyőző szakmai tudás precizitással és szakmai alázattal párosul.

 

Budapest, 2014. október 21.

 

Dr. Fehér Endre

ügyvéd

Dr. Fehér & Társai Ügyvédi Iroda

 

Előtte:

 

 Utána:

InvestLine Holding Kft

Energiatakarékos építőanyagok és épületgépészeti megoldások. Imerje meg termékeinket…

Tovább...